Dugi Otok Moto tour

Lokacija Sali
Datum 03-10-2024 - 06-10-2024

Vjetar u kosi, osjećaj slobode, mirisi divlje prirode i začinskog bilja, pogled na Kornate i more – sve ovo i mnogo više čeka Vas na 3. Dugi otok Moto tour. Spremite se na uživanje i odmor u predivnom ambijentu. Dobiti ćete pratnju stručnog vodiča #crobiker, smještaj te Kornati excursion.

Prijavite se na: [email protected]

Zadarhalf Triathlon by Zaton Holiday Resort

Lokacija Zaton
Datum 05-10-2024 - 05-10-2024

Domaćin 11.-og  po redu izdanja Zadarhalf Triathlona je  Zaton Holiday Resort, omiljeno obiteljsko ljetovalište nadaleko poznato po svojoj raznolikoj i kvalitetnoj ponudi.

Ova sportska manifestacija sastoji se od 3 discipline: 1.9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom i 21.1 km trčanja. Osim navedenog, u programu je i dječja utrka Aquathlon.
Utrka je otvorenog međunarodnog tipa i nudi mogućnost sudjelovanja kako profesionalcima tako i amaterima svih dobnih skupina. U potpunosti se održava na području Zadarske županije (Zadar – Nin – Ninski stanovi) te se natjecatelji kroz utrku imaju priliku upoznati s ljepotama regije, od kristalno čistog mora, povoljnih mikroklimatskih uvjeta te bogate kulturne i prirodne baštine. 

Posjetite web stranicu

Meat Me Festival

Lokacija Zadar
Datum 15-10-2024 - 20-10-2024

Meat Me je organiziran tako da je svaki od pet dana posvećen jednoj gastronomskoj temi, odnosno vrsti mesa od koje se prave tradicionalna, ali i modernija jela inspirirana baštinskom kuhinjom. 

Jela pripremaju poznati, već etablirani zadarski kuhari i restorani, a ove godine na zadarskom festivalu sudjeluju i dva eminentna restorana iz Zagreba i Pule.

Zbog dalmatinske janjetine i Meat Me Festivala u Zadar će doći i poznata talijanska gastro TV zvijezda – Fabrizio Nonis, koji će jednu od epizoda emisije "Beker on Tour" posvetiti upravo Zadru i ovoj manifestaciji. Nonis u Italiji ima milijunsko gledateljstvo i stotine tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

5. Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija

Lokacija Zadar
Datum 19-10-2024 - 19-10-2024

Međunarodna biciklistička utrka Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija prolazi kroz prekrasno područje povijesnog grada Nina i vraća se u sjeveroistočnu Zadarsku županiju.

Trke započinju i završavaju u prekrasnom odmaralištu Falkensteiner Borik. Biciklistički izazov svjetske klase, zabava i obitelj za sve uzraste i sposobnosti! Bilo da se pripremate za nadolazeću višednevnu biciklističku utrku ili samo želite uživati u vožnji biciklom, sigurno će vam oduzeti nekoliko novih trikova i savjeta pedaliranjem duž nestvarnih ruta Sjeverne Dalmacije.

Posjetite web stranicu

Biograd Boat Show

Lokacija Biograd na Moru
Datum 23-10-2024 - 27-10-2024

Brodovi, brodovi, brodovi! 

Pogledajte preko 300 brodova izloženih na najvećem hrvatskom i srednjoeuropskom sajmu brodova na vodi i nek vas ljepote nautike još više zavedu. Ako i nemate namjeru kupiti brod, Biograd Boat Show prilika je da i vi i vaša cijela obitelj uživate u ugođaju, glazbi uživo, spektaklu vatrometa i regatama.

Posjetite web stranicu