RECI DA PLAŽAMA!

Plaže

Lagani povjetarac, sunčeve zrake koje miluju kožu, umirujući zvuk valova - postoji li bolji način za provesti dan daleko od gužve i užurbanosti svakodnevnog života od boravka na plaži? Nemojte samo sanjariti, učinite nešto po tom pitanju - presvucite se u omiljenu ljetnu kombinaciju i uživajte u sunčanju, plivanju, sportovima na vodi, šetnjama uz obalu, ispijanju koktela ili piva u hladu i slušanju omiljene pjesme koja savršeno paše uz taj ljetni osjećaj. Dakle, napunite putnu torbu i pravac Zadar.

NE PROPUSTITE

Provedete dan na gradskoj plaži i budete dio lokalnog đira

Uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu

Pronaći idealnu plažu i odmoriti dušu

Saznajte više

1 of 20
alt

Raj za surfere!

Sabunike

Privlaka

Ako tražite avanturu onda su Sabunike kao stvorene za vas.

Osvjedočenim avanturistima u konstantnoj potrazi za adrenalinom Sabunike će, zbog jake bure s Velebita, pružiti nezaboravno iskustvo windsurfinga ili kitesurfinga. Nakon Bola na Braču, Sabunike su najpoznatije surfersko odredište u Hrvatskoj.

alt

Kao stvorene za djecu i neplivače!

Škrapavac - Bilotinjak

Privlaka

Uživajte u obiteljskim trenucima u prekrasnoj pješčanoj uvali zaštićenoj od jake bure. 

Plaže u Privlaci su prekrasne, duge, pješčane uvale. Sa sjeverne strane zaštićene su od jake bure visokim i strmim brdima i otvorene za ugodan i blag maestral. More je kristalno čisto i plitko te je idealno za djecu i neplivače. Plaža je opremljena tuševima, a tu je i mali vodeni park. U neposrednoj blizini plaže nalazi se dječje igralište i beach bar u kojem je tijekom ljetnih mjeseci zna biti poprilično zabavno.

alt

Liječi dušu!

Mostina

Privlaka

Jedna od rijetkih plaži na kojoj se misli na najmlađe, ali i na one koji ne mogu sami.

Mostina u Privlaci pješčana je plaža idealna za obitelji s malom djecom koja će sigurno uživati u čistom moru i igrati se u pijesku. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje i ekološkim toaletom. Za osobe s invaliditetom predviđen je poseban ulaz u more. Crno geotermalno blato i čisti zrak iznimno su korisni za liječenje reumatizma i artritisa. U blizini plaže nalaze se kafić, fast food lokal i pizzeria.

Explore

alt

Plaže , Obiteljsko ljetovanje

OBITELJSKA ZABAVA ZAJAMČENA JE U ZATONU

Smješteno u: Ninska Rivijera

Istražite više