Plaže , Obiteljsko ljetovanje

OBITELJSKA ZABAVA ZAJAMČENA JE U ZATONU

Smješteno u: Ninska Rivijera

Postoje dobri razlozi zbog kojih se brojne obitelji svake godine iznova vraćaju u Zaton Holiday Resort, a jedan od njih je činjenica da odmaralište uključuje više od 1,5 kilometara plaža. Šljunčane i pješčane plaže savršene su za vas, kao i vašu djecu. Isto vrijedi i za potpuno obnovljeni kompleks bazena – koje dijete ne uživa u bazenu s toboganom?

 

O odmaralištu

zaton resort
Od travnja do listopada u ponudi je tisuću mjesta za kampiranje smještenih u mediteranskoj šumi prožetoj mirisom lavande. Nemate šator? Nema problema, smještaj je dostupan i u modernim apartmanima, mobilnim kućicama ili glamping šatorima, od kojih neki imaju pristup za osobe s invaliditetom.
Ovo odmaralište u šumi alepskog bora također je opremljeno strojevima za pranje rublja, uključuje područja za roštiljanje i piknik, nekoliko dječjih igrališta, restorana i barova, supermarket i pekarnicu.
Gosti mogu uživati u frizerskom salonu u okviru kampa, kuhati vlastite obroke od svježih namirnica sa štanda s voćem i povrćem ili kupiti lokalne suvenire u suvenirnici.
Djeca će se tijekom dana dobro zabavljati u animacijskom programu odmarališta, a možete uživati i u obiteljskom danu zabave ispunjenom aktivnostima poput jedrenja na dasci, parasailinga, ronjenja ili jahanja. Nakon večere s djecom odigrajte rundu mini-golfa pod zvijezdama kako biste zaokružili savršen obiteljski odmor.

 

Lokalne plaže

I Pervan
Zadarska regija prepuna je prekrasnih plaža, a djeca će osobito uživati u igri na bijelome pijesku i brčkanju u plavome moru. I sama plaža odmarališta jedna je od najboljih u zemlji te je nagrađena Plavom zastavom. Zahvaljujući plitkoj vodi i obilju pijeska za gradnju pješčanih dvoraca, izvrsno je mjesto za obitelji. Na ovoj su plaži također dopušteni kućni ljubimci.
Međutim, oko Zatona i uzduž Ninske rivijere možete otkriti još mnoštvo plaža. Izdvojili smo nekoliko najznačajnijih:
Kraljičina plaža – ova pješčana plaža, dugačka čak 3 km, nazvana je po supruzi prvog hrvatskog kralja, koja ju je posebno voljela. Voda je plitka, a pješčane su dine idealne za opuštanje i uživanje. Možete uživati i u terapijskim blatnim kupkama.
Duboka draga – ova je plaža šljunčana, no nije stoga i manje lijepa! S nje se pruža zadivljujući pogled na Velebit i kristalno čisto more, stoga je odlično mjesto za fotografije s vašeg odmora.
Škrapavac – ovo je dugačka plaža na kojoj je uvijek malo prohladno zahvaljujući vjetrovima koji se uspiju probiti kroz planine. Voda je plitka i bistra, što čini plažu savršenim mjestom za obitelji s malom djecom.
Sabunike – ako volite surfanje, ovo je prava plaža za vas! Nalazi se na vjetrovitome mjestu koje je idealno za kitesurfing i jedrenje na dasci ili tek promatranje drugih koji se okušavaju u tim aktivnostima!

 

Obiteljska zabava za svakoga

zaton resort
Bez obzira na dob vaših mališana, u odmaralištu postoji nešto za svakoga. Mala djeca vole graditi pješčane dvorce i uživati u plitkim bazenima, dok djeca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta mogu naučiti plivati na satovima plivanja. Tobogani su također beskrajni izvor zabave za djecu!
Tamo je čak i polu-podmornica u kojoj djeca mogu naučiti ponešto o podmorju i promatrati šarene ribe! Tu su i brojna igrališta i penjališta za trošenje viška energije te razne radionice i aktivnosti koje se tijekom cijelog dana održavaju u Dječjem klubu.
Starija djeca mogu sudjelovati u sportskim natjecanjima, plesu, pjevanju i vodenim sportovima tijekom cijelog dana, uključujući i satove ronjenja sa i bez dihalice. Ako im je omiljena zabava PlayStation, mogu igrati igrice, uključujući FIFA turnire!

 

Zatonov ekološki projekt

zaton resort
Zaton Holiday Resort posvećen je brizi za okoliš, stoga pomaže posjetiteljima da nauče nešto više o ekologiji. U prirodnim područjima koja okružuju odmaralište, cilj je pomoći posjetiteljima da se ponovno povežu s prirodom i shvate važnost ekološke svijesti.
Pogled na taj zadivljujući krajolik nerijetko potiče posjetitelje da se angažiraju u njegovoj zaštiti, a djeca mogu naučiti ponešto o biljnim i životinjskim vrstama u okolici. Naravno, i odrasli mogu naučiti mnogo toga.
U odmaralištu se također prikuplja otpad za recikliranje te je podržano korištenje električnih automobila, zahvaljujući stanicama za punjenje unutar objekta.

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci

Istražite više

Istraži

Istražite najljepše ture i uživajte u raznim aktivnostima i atrakcijama koje pružaju stručnjaci zadarske regije.
Otkrijte parkove, otoke, planine ... Upijte bogatu povijest i kulturu, ljepotu kristalno čistog mora, nevjerojatne zalaske sunca ... i još mnogo toga!

Istraži

Saznajte više