Dugi Otok Moto tour

Lokacija Sali
Datum 12-10-2023 - 15-10-2023

Vjetar u kosi, osjećaj slobode, mirisi divlje prirode i začinskog bilja, pogled na Kornate i more – sve ovo i mnogo više čeka Vas na 3. Dugi otok Moto tour. Spremite se na uživanje i odmor u predivnom ambijentu. Dobiti ćete pratnju stručnog vodiča #crobiker, smještaj te Kornati excursion.

Prijavite se na: [email protected]

4. Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija

Lokacija Zadar
Datum 21-10-2023 - 21-10-2023

Međunarodna biciklistička utrka Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija prolazi kroz prekrasno područje povijesnog grada Nina i vraća se u sjeveroistočnu Zadarsku županiju.

Trke započinju i završavaju u prekrasnom odmaralištu Falkensteiner Borik. Biciklistički izazov svjetske klase, zabava i obitelj za sve uzraste i sposobnosti! Bilo da se pripremate za nadolazeću višednevnu biciklističku utrku ili samo želite uživati u vožnji biciklom, sigurno će vam oduzeti nekoliko novih trikova i savjeta pedaliranjem duž nestvarnih ruta Sjeverne Dalmacije.

Posjetite web stranicu

Biograd Boat Show

Lokacija Biograd na Moru
Datum 25-10-2023 - 29-10-2023

Brodovi, brodovi, brodovi! 

Pogledajte preko 300 brodova izloženih na najvećem hrvatskom i srednjoeuropskom sajmu brodova na vodi i nek vas ljepote nautike još više zavedu. Ako i nemate namjeru kupiti brod, Biograd Boat Show prilika je da i vi i vaša cijela obitelj uživate u ugođaju, glazbi uživo, spektaklu vatrometa i regatama.

Posjetite web stranicu