Uronite u predivnu prirodu

Vodeni sportovi na moru

Homepage Doživljaji Priroda i pustolovine
 • Vodeni sportovi na moru
 • Želite li uživati u čistome mirisu borova, soli i mora, najbolje je da to činite uz sportove na vodi! Ako želite kombinirati sport i opuštanje, nećete biti razočarani. Uživajte u pogledu na netaknutu prirodu - na otoke i grebene - na nov način. 

  U cijeloj županiji možete isprobati veslanje, jedrenje na dasci, kiteboarding, wakeboarding i druge slične sportove.

  Brojne lokacije uz obalu i oko otoka također su izvrsno mjesto za kvalitetno ronjenje, s kristalno čistim morem mirnog mora, raznolikim morskim dnom, blagim morskim životom i ljupkim uvalama tog područja koje zajedno pružaju nezaboravan podvodni doživljaj.
  Uživajte u pogledu na sirovu prirodu - otoke i grebene na novi način. Na primjer, možete kajakom istražiti zadarski arhipelag i vidjeti naseljene otoke u novom svjetlu ili ronjenjem među olupinama brodova i podvodnim arheološkim nalazištima.

  diving

  Ako ste ljubitelj kitesurfinga, ne propustite plažu Ždrijac u Ninu koja pruža optimalne uvjete za učenje i poboljšanje ovog sporta. Ali najvažnije je - zabaviti se! Isprobajte SUP, parasailing, bananu, pedaliranje, jet ski i mnoge druge aktivnosti koje plaže nude za cijelu obitelj u Ninskoj ili Biogradskoj rivijeri.

  kite

  sup

  Istražite više