Dalmatinko Cup

Lokacija Zadar
Datum 30-05-2024 - 02-06-2024

Dalmatinko Cup, međunarodni nogometni turnir za dječake i djevojčice uzrasta od 8 do 14 godina, održat će se u Zadru i Zadarskoj županiji.

Deveto izdanje, u Zadru će okupiti neka od impresivnih imena europskih i svjetski priznatih nogometnih klubova, sudionika Uefinih natjecanja Champion league, Europa lige i Konferencijske lige, Liga petice kao i niz drugih klubova koji će sudjelovati sa svojim mlađim selekcijama i akademijama na turniru, a koji dolaze iz 22 zemlje i sa 3 kontinenta.

Posjetite web stranicu

Zadar Street Food Festival - AUTUMN EDITION

Lokacija Zadar
Datum 20-09-2024 - 29-09-2024

Zadar Street Food Festival nudi jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo podijeljeno u dva dijela – proljetni i jesenski dio. 

Na jednoj od najljepših lokacija u gradu Zadru zvanoj Puntamika posjetitelji će moći uživati u jednostavnim ali vrhunskim jelima koja pripremaju zadarski ugostitelji, od raznih vrsta gurmanskih burgera do ribljih i mesnih delicija ili posebne Pinsa pizze i još mnogo toga. Nudit će se i vrhunski kokteli ali i opojna vina sa područja Zadarske županije.  

Posjetite web stranicu

5. Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija

Lokacija Zadar
Datum 19-10-2024 - 19-10-2024

Međunarodna biciklistička utrka Granfondo Falkensteiner Borik - Zadarska županija prolazi kroz prekrasno područje povijesnog grada Nina i vraća se u sjeveroistočnu Zadarsku županiju.

Trke započinju i završavaju u prekrasnom odmaralištu Falkensteiner Borik. Biciklistički izazov svjetske klase, zabava i obitelj za sve uzraste i sposobnosti! Bilo da se pripremate za nadolazeću višednevnu biciklističku utrku ili samo želite uživati u vožnji biciklom, sigurno će vam oduzeti nekoliko novih trikova i savjeta pedaliranjem duž nestvarnih ruta Sjeverne Dalmacije.

Posjetite web stranicu