Priroda i pustolovine

PREMIUM AKTIVNI ODMOR U ODMARALIŠTU

Smješteno u: Zadar

Prepustite se uživanju u elitnom Falkensteiner Premium Resortu Punta Skala, smještenom na prekrasnom poluotoku Punta Skala na jadranskoj obali u blizini Zadra. Resort je udaljen samo minutu hoda od plaže i nudi spa sadržaje s pet zvjezdica, a-la-carte restoran i nekoliko bazena samo za goste.
Suvremeni dizajn hotela zadivit će vas već po dolasku te je zajamčeno da će vaš boravak biti apsolutno fantastičan zahvaljujući potpunoj usluzi koju pruža Falkensteinerov tim.

 

Sportski centar na otvorenom

resort
Izađite na svježi zrak i uživajte na jednom od sedam zemljanih teniskih terena standardne veličine ili jednom od triju mini terena pogodnih za nekoliko sportova, uključujući futsal, košarku, odbojku i badminton. U otvorenim prostorima hotela također ćete naći dva terena za padel, zonu za mini golf i moderan golf teren. Ako ožednite, uputite se u bar na otvorenom – nema potrebe za povratkom u zatvoreni prostor ako želite nastaviti igrati.

 

Retreat programi

falkensteiner club
Zaboravite svoj posao od 9 do 5 u Falkensteiner odmaralištu. Odmor je najbolji ako omogućuje resetiranje i punjenje baterija. Odmarališta Punta Skala nude brojne programe, npr. pilates i joga retreat, koji vam omogućuju da ponovno pronađete unutarnju ravnotežu. Također možete isprobati druge fitness programe kao što su primjerice CrossFit, tabata i zumba.

 

Novi centar za sport, zabavu i događanja – Fortis Club

fortis
Fortis Club je novi dodatak odmaralištu Falkensteiner. Taj elegantan i moderan centar za sport, zabavu i događanja ima površinu od 500 m2. U njemu se nalazi dvorana za događanja koja može ugostiti do 470 osoba. Unutar dvorane nalaze se sportska trgovina, bar i restoran s pogledom na more i planine. Taj višekatni kompleks također obuhvaća prostore za grupni i individualni trening, kao i za stolni nogomet, biljar i kuglanje. Nema potrebe da vučete tešku opremu sa sobom na odmor – u sklopu odmarališta dostupna je usluga najma sportske opreme.

 

Zadarski polutriatlon u organizaciji Falkensteinera Punta Skala

falkensteiner club
U osmome izdanju utrke Falkensteiner Punta Skala Triathlon, poznate i kao Zadar Half, sudjelovat će stotine sudionika iz cijele Europe.
Ova zahtjevna utrka održava se u izvanrednome okruženju za koje se pobrinula majka priroda. U utrci se pliva 1,9 kilometara u modrome Jadranskom moru, tako dubokom da mu se ne vidi dno. Biciklistička staza od 90 kilometara prolazi kroz slikovita pomorska mjesta, uključujući Nin i Zaton. Utrka završava 21,1 kilometarskom vožnjom duž obale uz pljesak i navijanje gledatelja koji bodre natjecatelje da stignu do cilja.

 

Teniska akademija

tennis
Zahvaljujući globalno prisutnoj turističkoj školi tenisa koja svake godine radi u 12 zemalja, u odmaralištu Punta Skala imate priliku unaprijediti svoje teniske vještine ili razviti nove.
Treneri imaju međunarodnu trenersku licencu i izvanredne igračke vještine te će vam zasigurno pomoći u postizanju vaših teniskih ciljeva. Proteklih godina među trenerima su bili dvostruki Grand Slam četvrtfinalisti, branitelji naslova s ATP World Toura i Roland-Garrosa.
Za vrijeme svog aktivnog odmora boravit ćete u resortu Punta Skala i pohađati individualne ili grupne satove ili satove za parove. Dostupni su satovi za igrače turnira, za početnike, kao i za djecu i tinejdžere.

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci

Istražite više

Hrana i piće

RAZVIJANA I USAVRŠENA KROZ STOLJEĆA

Hrana i piće

Saznajte više