Obiteljsko ljetovanje

VRHUNSKA OBITELJSKA ODMARALIŠTA

Smješteno u: Otok Pag Zadar Ninska Rivijera Biogradska Rivijera

Zadarsko područje nudi niz mjesta idealnih za obiteljski odmor.

 

Zaton Holiday Resort

zaton resort
Zaton Holiday Resort niz je godina prvi izbor za obiteljski odmor, i to s dobrim razlogom. Ima 1,5 km obale s pješčanim i šljunčanim plažama. Bazenski kompleks obožavaju djeca.
Od travnja do listopada obitelji mogu kampirati u mediteranskoj šumi prožetoj mirisnom lavande, odsjesti u modernom apartmanu ili pak iskušati glamping. Bez žrtvovanja suvremenog komfora, obitelji mogu odmoriti u prirodnom okruženju.
Uz svakodnevni animacijski program koji će zaokupiti djecu, možete se iskušati u jahanju, padobranskom jedrenju, ronjenju ili čak surfanju.

 

Falkensteiner Club Funimation Borik

falkensteiner club
Ovo je jedan od najboljih all-inclusive obiteljskih hotela u Zadru. Nudi pregršt aktivnosti i prostrano kupalište te vodene atrakcije. Kamo god se okrenete, naići ćete na zabavu i sportska događanja, a odrasli svoje vrijeme mogu posvetiti nekom od tretmana u spa centru.
Smješten na dugačkoj zadarskoj plaži, ovaj kompleks osvaja brojne nagrade. Posjetite ogromno avanturističko igralište, disko za djecu, bazen za najmlađe ili neko od drugih brojnih aktivnosti organiziranih za djecu, pri čemu je osigurana briga o malenim gostima. Nema čega nema na ovom mjestu koje ćete zasigurno pamtiti samo po dobrom.

 

Falkensteiner Premium Camping Zadar

falkensteiner club
Falkensteiner Premium Camping Zadar smješten je na prekrasnoj i mirnoj pješčanoj plaži. Tu ćete naći sve što vam može zatrebati, od smještajnih jedinica, glamping jedinica do mjesta za šatore. Zajedno s ogromnim bazenom i odvojenim područjima za djecu s toboganima, ovo je mjesto koje će djeca obožavati i koje će odraslima osigurati dovoljno vremena da i sami stignu malo uživati.
U sklopu objekta nudi se bogat animacijski program za djecu od 3 do 12 godina i zabavni centar s vodenim atrakcijama.
Objekt nije daleko od samog Zadra, ali vjerojatno se ni za što na svijetu nećete dati odvući od zabave koja se ovdje nudi.

 

Falkensteiner Resort Punta Skala, Obiteljski hotel Diadora

falkensteiner club
Smješteno na zadivljujućoj dalmatinskoj obali, ovo odmaralište nudi sve što vam treba za najbolji obiteljski odmor. Gastronomska ponuda je fantastična, a zahvaljujući tome što je autima prolaz zabranjen, možete uživati u miru, tišini i sigurnosti. Odmaralište ima 250 velikih i prostranih soba i prostire se na 2000 četvornih metara.
Uz igraonice, četiri bazena, vodene tobogane, vrtložne bazene, sunčališta i saunu za djecu, zasigurno ćete uspjeti zaokupiti sve članove obitelji tijekom dana. Tu su i fitness centar i prostor za opuštanje za odrasle s vrhunskim animacijskim programom koji će vas zasigurno usrećiti.

 

Kamp Šimuni

Na jugu otoka Paga nalazi se kamp selo Šimuni. Okruženo mirisnim borovima, ovo je uistinu opuštajuće mjesto za odmor, pogotovo za obitelji koje se žele povezati s prirodom.
Uz niz sportskih aktivnosti, tu je i kompletan zabavni program koji će zaokupiti vaše mališane. Priroda je prekrasna, u svako doba dana i noći. Naravno, plaže u kampu također su veliki hit. Psima je pristup dopušten na dvije plaže pa tamo možete uživati s vašim krznenim ljubimcima.

 

Kamp Soline

Ilirija_Kacan
Kamp Soline smješten je u gustoj borovoj šumi uz koju se nalaze dvije plaže. Prostire se na 20 hektara i kamperima nudi dovoljno prostora i aktivnosti. Mnogo je prilika za uživanje u sportu, a u tome vas prate iskusni stručnjaci. Svima koji imaju viška energije preporučujemo obiteljsku biciklističku stazu oko Parka prirode Vransko jezero.
Uživajte u svakodnevnom zabavnom programu, s puno igara i natjecanja koje djeca obožavaju. Tijekom večeri, tu je i ples i glazbena zabava za cijelu obitelj.

 

Borova plaža Pakoštane

U borovoj plaži u Pakoštanama smješteni su jednostavni, ali predivni bungalovi od trstike. Tu ste smješteni u prirodnom, opuštajućem okruženju, a opet imate sve što treba jednoj obitelji.
Svake večer održava se zabavni program, a organiziraju se i tematske večeri. Noću najmlađi mogu i u disko, a tim animatora potrudit će se da se svi dobro zabave.
Za obilje sportskih aktivnosti i aktivnog odmora, park je osigurao niz sportskih terena i odličnu wi-fi vezu da biste se mogli javiti obitelji i prijateljima kod kuće.

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci

Istražite više

Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

OD KRISTALNOG PLAVOG MORA DO PLANINSKOG MASIVA

Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

Saznajte više
Hrana i piće

RAZVIJANA I USAVRŠENA KROZ STOLJEĆA

Hrana i piće

Saznajte više