Priroda i pustolovine

PADOBRANSKI SKOKOVI U ZADARSKOJ REGIJI

Smješteno u: Zadar

Slobodni pad u Zadru? Rezervirajte kako biste iskusili najbolji prvi (ili deseti!) padobranski skok u tandemu. Uzbuđenje slobodnog pada nad Jadranskim morem i Velebitom jamči neusporedivo iskustvo padobranskog skoka.

 

Avanturistički odmor

skydiving
Vaši stručni i uslužni instruktori iz prve hrvatske komercijalne organizacije za padobranske skokove dat će vam potrebne sigurnosne upute i pripremiti vas za skok! Nakon skoka omogućit će vam potpunu kontrolu nad padobranom, no bit će vam spremni pomoći ako se ukaže potreba.
Dan započinje u Zračnoj luci Zadar s panoramskim letom preko Zadarske regije i pogledom na Zadar i stotine otoka ispod vas. Vaš izvanredni doživljaj slobodnog pada u bestežinskom stanju, u kojem možete uživati od veljače do studenog, zabilježit će profesionalni fotograf!
Što očekivati? Izdvojili smo nekoliko pojedinosti.

 

Skok u tandemu

skydiving
Padobranski skok u tandemu fantastično je iskustvo, a za podršku imate iskusnog profesionalnog instruktora vezanog za leđa! Pogled će vam oduzeti dah na najbolji mogući način dok se spuštate natrag na zemlju, okruženi dvama predivnim parkovima prirode – Kornatima i Paklenicom.
Prije skoka dobit ćete sigurnosne upute, nakon čega ćete biti spremni za polazak. U potpunosti ovisi o vama želite li sami kontrolirati padobran ili preferirati da instruktor to čini – kako god se osjećate najugodnije.
Skok traje 20 minuta, a skočit ćete s visine od oko 3500 metara, postižući brzinu do 220 km/h. Ne brinite, nećete biti svjesni te brzine jer će vas ponijeti ono što vidite!

 

Padobranski skok u zalazak sunca

skydiving
Jedan od najpopularnijih skokova nesumnjivo je onaj tijekom zalaska sunca. U Zadru možete vidjeti zapanjujuće zalaske sunca, no možete li zamisliti padobranski skok tijekom jednog od njih?
Vaše iskustvo započinje u Zračnoj luci Zadar, gdje se ukrcavate na let u trajanju od oko 20 minuta prije samog skoka. Uz pogled na golemo zalazeće sunce osjećat ćete se spokojno i spremno, a skok ćete završiti slijetanjem na plažu.
Let preko zadarskog arhipelaga i Nacionalnog parka Paklenica i sam je po sebi nevjerojatan doživljaj prije naleta adrenalina. Na visini od oko 3500 m, skočit ćete u tandemu uz pomoć i podršku iskusnog instruktora. Samo slušajte i uživajte u doživljaju!

 

Snimke vašeg padobranskog skoka

skydiving
Sjećanja će vam ostati zauvijek, ali vjerojatno ćete htjeti nešto pokazati i svojim najbližima. Dostupno je nekoliko različitih mogućnosti. Članovi našeg tima mogu vas snimiti prije i tijekom leta, tijekom slobodnog pada i dok se polako vraćate na zemlju s padobranom. Snimatelj također može skočiti zajedno s vama i snimati vas i fotografirati tijekom skoka. Premium paket uključuje sve što možete zamisliti – vaš doživljaj zabilježen je maksimalno detaljno pomoću fotografija i videozapisa.

 

Padobranski skok kao iznenađenje

skydiving
Zašto ne uključiti padobranski skok u poseban događaj – primjerice proslavu rođendana, godišnjice ili razvoda, momačku ili djevojačku zabavu ili čak prošnju? Padobranski skok učinit će svaku prigodu još posebnijom i nezaboravnijom!

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci