Priroda i pustolovine

BICIKLISTIČKI OBILASCI S PODRŠKOM I VODSTVOM

Smješteno u: Otoci Zadar Ninska Rivijera

Zadarska regija idealna je za biciklizam te nudi brojne mogućnosti za sve razine kondicije. Odabrali smo četiri obilaska u organizaciji Zzuuma kako bismo vam približili postojeću ponudu:

 

Biciklistički obilazak „Najbolje od Zadarske regije“

adventure parks
Ovaj obilazak s razlogom nosi svoj naziv. Taj sveobuhvatni obilazak uključuje dva otoka, park prirode te nekoliko manjih i većih gradova, uključujući Zadar, Nin i Biograd.
Dok pedalirate kroz Zadarsku regiju, upoznat ćete istomišljenike na aktivnom odmoru. Program je namijenjen ljubiteljima prirode koji vole istraživati nova mjesta.
Opuštena vožnja omogućuje vam da istinski uživate u svakom kilometru. Vaš vodič će organizirati hotelski smještaj za šest noćenja (u dvokrevetnim sobama), kao i karte za trajekt i park, tako da možete putovati bez stresa.
Svakog dana vaša biciklistička etapa varira od 40 do 70 kilometara, s usponom do 500 metara. Možete ponijeti svoj bicikl i opremu ili, uz nadoplatu, unajmiti sve što vam je potrebno.

 

Otkrijte ceste sjeverne Dalmacije

cycling
Savršen izbor za dinamičan biciklistički odmor. Ovaj izlet vodi vas na pet zasebnih staza, na kojima ćete upoznati prirodne ljepote sjeverne Dalmacije i biciklirati kroz nekoliko gradova i otoka, oko jednog parka prirode i jezera.
Nije potrebno da ponesete svoj bicikl jer će vam on biti osiguran, kao i smještaj za sedam noćenja (u dvokrevetnim sobama s tri zvjezdice). Zzuum će također organizirati karte za trajekt do Ugljana i Pašmana te ulaznice za Park prirode Vransko jezero.
Vaš petodnevni biciklistički izlet uključuje dnevne dionice od 90 do 110 kilometara i maksimalni uspon od 1100 metara.
U danima bez bicikliranja možete otkrivati tajne ovog područja, npr. diveći se čudesnoj arhitekturi i kušajući domaću kuhinju.

 

Samovođeni biciklistički obilazak Ugljana

cycling
Na ovome samovođenom biciklističkom obilasku slijedite unaprijed isplaniranu rutu na Ugljanu, poznatom kao „zeleni otok“.
Ovaj biciklistički obilazak traje jedan dan, a kreće iz Zadra, gdje ćete se ukrcati na trajekt za otok, na kojem ćete zatim slijediti nekoliko zanimljivih biciklističkih staza. Staza krivuda između brojnih maslinika te azurnih uvala i plaža. Također se možete zaustaviti u jednom od brojnih ribarskih sela radi pravog rustikalnog doživljaja.
Ako se usuđujete, popnite se do vidikovca Sv. Mihovila. Bit ćete nagrađeni panoramskim pogledom na Zadar, planinski masiv Velebit i nekoliko otoka.
Izlet na otok ne bi bio potpun bez kupanja, tako da ima i vremena za to! U cijenu obilaska uključeni su osigurani bicikl, sigurnosna oprema, karte i povratna trajektna karta.
Ako si želite malo olakšati vožnju, zatražite električni bicikl.

 

Biciklistički obilazak Istražite Zadar

cycling
Popnite se na bicikl i otkrijte Zadar iz druge perspektive.
Biciklistički obilazak Zadra svakako je jedan od najudobnijih načina za upoznavanje tog drevnog grada. Vaš turistički vodič, koji govori engleski, odvest će vas do prekrasnog vidikovca kako biste uživali u pogledu na Zadar i okolne otoke.
U tom opuštenom obilasku također ćete otkriti brojne zanimljive dijelove grada dok uživate u vožnji na visokokvalitetnom MTB ili treking biciklu.

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci