Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PLANINARSKA AVANTURA ŽIVOTA

Smješteno u: Rivijera Paklenica

Uživajte u planinarskoj avanturi života, koja uključuje 104 km planinarenja tijekom pet dana i u kojoj ćete proći kroz dva hrvatska nacionalna parka: Sjeverni Velebit i Paklenicu.

hiking

Radi se o programu Highlander, koji je osmišljen kao izazov za ozbiljne planinare. U Hrvatskoj je prisutan od 2017. godine, a njegov tim jamči vam nadahnjujuće iskustvo.
Tijekom pet dana prelazit ćete planinarske staze i otkrivati nevjerojatne krajolike, a nakon toga ćete moći prekrižiti dvije planine na svome popisu planiranih putovanja.

hiking
Iako je izazovan, ovaj doživljaj planinarenja na duge staze osmišljen je za sve ljubitelje prirode, a ne samo za profesionalne planinare. Stazu su isplanirali lokalni planinari, što znači da je uloženo mnogo truda kako biste mogli doživjeti i manje posjećene dijelove planine.

hiking

Uživajte u slobodi boravka na svježemu mediteranskome zraku. Prošetat ćete kroz iskonske šume i testirati svoje planinarske vještine, stoga se dobro pripremite za taj veličanstveni doživljaj.
Postanite gorštak i prijavite se za izlet u rujnu. Nosit ćete sa sobom sve što vam je potrebno za petodnevni boravak u prirodi. To nije utrka – s ruksakom na leđima i u društvu drugih planinara pobjeći ćete od užurbane svakodnevice da biste barem nakratko živjeli prema načelima samoodrživosti i planinarenja bez ostavljanja tragova.
Sa svim dozvolama ishođenim u vaše ime i osiguranim obrocima, mirno ćete spavati u prirodi. Po završetku ovog izleta, na koji možete povesti i kućne ljubimce, zauvijek ćete ostati član hrvatske planinarske zajednice.

Explore

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

VODIČ PO PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Smješteno u: Biogradska Rivijera

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

PET NAČINA DA DOŽIVITE PLANINE ZADARSKE REGIJE

Smješteno u: Rivijera Paklenica

alt

Top

Priroda i pustolovine , Nautika

NAJBOLJI AVANTURISTIČKI OBILASCI ZADARSKIH OTOKA

Smješteno u: Otoci

Istražite više