26.02.2024

Uskoro otvorenje drugog kampa u Zadarskoj županiji s 5 zvjezdica – Aminess Avalona Camping Resort na otoku Pagu

share

Otvaranje Aminess Avalona Camping Resorta na otoku Pagu planirano je za kraj travnja.

Kamp Aminess Avalona Camping Resort smješten je na malom poluotoku na jugozapadnom dijelu otoka Paga, svega nekoliko minuta vožnje od mjesta Povljana. Svoja će vrata gostima otvoriti krajem travnja.
Aminess Avalona Camping Resort
Riječ je o inovativnom luksuznom konceptu kampiranja, koji će kampistima ponuditi čak 180 privatnih bazena, od čega njih 30-tak na samim parcelama, što predstavlja značajan iskorak u kvaliteti ponude.
Aminess Avalona Camping Resort
Uz kamping parcele, od kojih svaka ima priključak na struju, vodu i odvod, a pojedine dosežu veličinu od čak 200m, gosti će moći birati između vrhunski opremljenih mobilnih kućica i luksuznih glamping vila površine do čak 60m2, također s privatnim bazenima i sunčalištima.Aminess Avalona Camping Resort
Uzduž obale proteže se šetnica duljine 1800 m, dok sama plaža ima posebne zone namijenjene opuštanju, obiteljima ili psima. Uz središnji bazen s grijanom vodom, za 2024. godinu planirana je i izgradnja atraktivnog vodenog parka za djecu i odrasle, a kamp nudi i bogatu gastronomsku ponudu u dva restorana, uključujući vegetarijansku i bezglutensku ponudu.Aminess Avalona Camping Resort
S posebnom je pažnjom osmišljena i animacijska ponuda za sve uzraste, a osobito ona za djecu. Uz klasične sportske i zabavne sadržaje, gostima je dostupna i usluga čuvanja djece.

*Fotografije su korištene isključivo u ilustrativne svrhe.

back to news

Istražite više

Istraži

Istražite najljepše ture i uživajte u raznim aktivnostima i atrakcijama koje pružaju stručnjaci zadarske regije.
Otkrijte parkove, otoke, planine ... Upijte bogatu povijest i kulturu, ljepotu kristalno čistog mora, nevjerojatne zalaske sunca ... i još mnogo toga!

Istraži

Saznajte više
Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

OD KRISTALNOG PLAVOG MORA DO PLANINSKOG MASIVA

Nacionalni parkovi i Parkovi prirode

Saznajte više