23.11.2022

SVJETSKI DAN KAMPIRANJA PO PRVI PUTA U ZATONU!

share

Jedan od od najnagrađivanijih i najboljih hrvatskih kampova, Zaton Holiday Resort, bit će domaćin Svjetskog kamping festivala (World Camping Festival) u lipnju sljedeće godine. 

Domaćin Svjetskog kamping festivala sljedeće godine bit će Zaton Holiday Resort. Ta velika odluka objavljena je na nedavno održanom svjetskom kongresu asocijacije Fédération Internationale de Camping et Caravanning (F.I.C.C.) u Parizu na kojem su među ostalima prisustvovali i predstavnici Zaton Holiday Resorta koji su tom prilikom ostale sudionike upoznali s bogatom ponudom resorta i zadarske regije.

Svjetski kamping festival održat će se od 23.06. do 01.07.2023 kada će se ujedno proslaviti i prvi Svjetski dan kampiranja (World Camping day). Očekuje se da će festival privući brojne kamping entuzijaste iz Europe i svijeta i to s ciljem dodatne popularizacije kampinga kao jednog od najodrživijih i najotpornijih oblika turizma.

Osim sadržajnog i atraktivnog rasporeda događanja koji će prirediti domaćini, sudionici festivala imat će priliku upoznati i ljepote zadarske regije zahvaljujući ponudi izleta koji su sastavni dio ovog festivala koji slavi suživot s prirodom te promiče prijateljstvo i razumijevanje među narodima i različitim kulturama.

back to news

Istražite više