12.04.2021

COVID-19: Informacije

share

Ako planirate posjetiti Zadarsku regiju u 2021. godini, provjerite sve potrebne i relevantne informacije za boravak u Hrvatskoj na službenim internetskim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi vaš odmor u našoj regiji bio potpuno siguran i bezbrižan. Ako imate bilo kakvih pitanja ili imate simptome povezane s Covid-19, nazovite Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije na 00385 98 33 27 65. 

INFORMACIJE O TESTIRANJU PRONAĐITE OVDJE

Naši hoteli, kampovi, seoske kuće i apartmani pripremili su se za vaš dolazak i poduzimaju mjere predostrožnosti koje je propisala naša Služba zdravstvene zaštite.

Naše agencije, vodiči i davatelji usluga također su tu zbog vaše sigurnosti, tako da možete istražiti regiju s njima, uživati ​​u malim i privatnim obilascima naših vinarija, kulturnih znamenitosti, čuda prirode ili sudjelovati u aktivnosti na otvorenom.

Duga i razvedena obala nadrealne ljepote i sjajni vrhovi impozantnih planina samo su neka od mnogih raznolikih prirodnih čuda koja se mogu naći u našem malom kraju. Postoje brojne uvale i skrivene prirodne plaže, deseci otoka, slikoviti biciklistički i pješački putevi u kojima možete uživati ​​u privatnosti.

Nacionalni parkovi, parkovi prirode, otoci, rezervati, šume, polja, lukovi, uvale, uvale i plaže sve su sastavni dio te sjajne priče o prirodi u kojoj ponosimo i nadamo se da ćemo svi uskoro moći uživati ​​u njoj!

back to news

Istražite više

Hrana i piće

RAZVIJANA I USAVRŠENA KROZ STOLJEĆA

Hrana i piće

Saznajte više