RECI DA

VIDI, POSLUŠAJ, UPOZNAJ I DOŽIVI ZADAR

Homepage Doživljaji
 • Itinerari
 • Dani 3
  Period entire year
  Lokacija Zadar

  *Sve gore navedene informacije predstavljaju neobvezujuću verziju nacrta, pa nam se slobodno obratite glede izrade konačne ponude.

  Obilazak Zadra s lokalnim vodičem; pogled na grad sa zvonika Katedrale; kušanje Maraschina, originalnog pića; uživanje u najljepšem zalasku sunca na svijetu; slušajući glazbu koju su stvorile jedinstvene Morske orgulje.

  Kaže se „kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin“. Isto pravilo primjenjujemo i u Zadru! Upoznaj Zadar, grad s preko 3000 godina dugom povijesti kroz prizmu lokalaca. Tko su zadarski barkarijoli, koje se značenje krije iza brojeva tri, četiri i pet – samo su neka od pitanja na koja ćemo zajedno pronaći odgovor. Na tom putu provest ćemo Vas manje znanim ulicama. Pozvat ćemo Vas da se uspnete na zvonik Katedrale i pogledate grad s najbolje pozicije. Doživjet ćete najljepši zalazak sunca upravo sa zadarske rive uz neponovljive zvuke Morskih orgulja koje uvijek sviraju onako kako more kaže, a more se ne ponavlja u svom dirigiranju. Da bi sva osjetila bila zadovoljena, kušajte Maraschino, originalan liker spravljen od autohtone sorte višnje maraske. Neka sva čula uživaju u Vašem posjetu Zadru.

  Sažetak programa:

  1. dan: razgledavanje Zadra, degustacija Maraschina
  2. dan: istraživanje Zadra, zalazak sunca i Morske orgulje
  3. dan: odlazak

  Pružatelj