RECI DA

PAG FOTO SAFARI

Homepage Doživljaji
 • Itinerari
 • Experience Priroda i pustolovine
  Dani 3 - 5
  Period entire year
  Lokacija Otok Pag

  *Sve gore navedene informacije predstavljaju neobvezujuću verziju nacrta, pa nam se slobodno obratite glede izrade konačne ponude.

  Stručna predavanja iz ornitologije, geologije i fotografije; obilazak područja Velikog Blata, Malog Blata i Kolanjskog Blata; posjet paškim solanama (Dinjiška).

  Sličnost otoka Paga s Mjesecom, sa svojim nedostatkom vegetacije u kombinaciji s prisutnošću raznih biljnog i životinjskog svijeta, je atraktivna za mnoge. Područje otoka Paga sadrži nekoliko močvarnih oaza (Veliko blato, Malo blato Kolanjsko Blato). To su omiljena staništa za brojne vrste ptica. Paška Solana (Dinjiška) je također važno stanište za nekoliko vrsta ptica. Ovi dijelovi otoka pogodni su za duge šetnje i fotografiranja neobičnih krajolika i ptica. Mi ćemo početi našu turneju sa stručnim predavanjima o ornitologiji, geologiji i osnovama fotografije. Usljediti će obilazak navedenih područja. Gledajući i fotografirajući ptice doći ćete u kontakt s ljubiteljima fotografije, prirode i tih krilatih stvorenja. Možda ćete otkriti novi hobi u ovom čudnom, ali zanimljivom mjestu.

  Sažetak programa:

  1. dan: uvod u aktivnosti
  2. dan: različita predavanja o ornitologiji, geologiji i fotografiji
  3. dan: obilazak Velikog Blata, Malog Blata, Kolanjskog Blata i Paga