RECI DA

OTKRIVANJE VELEBITA

Homepage Doživljaji
 • Itinerari
 • Experience Priroda i pustolovine
  Dani 5
  Period
  Lokacija Rivijera Paklenica

  *Sve gore navedene informacije predstavljaju neobvezujuću verziju nacrta, pa nam se slobodno obratite glede izrade konačne ponude.

  Aktivni odmor; boravak u planinarskom domu u srcu Paklenice; dvije planinarske ture; obilazak terenskim vozilima; Velebit foto safari; Otkrivanje Paklenice i Kajak tura prateći donji tok rijeke Zrmanje.

  Velebit. S jedne strane more, s druge Lika. Na jugu Paklenica i Zrmanja. Ma, što Vam još treba?! Samo malo dobre volje i mrvicu hrabrosti da se upustite s nama u nezaboravnu avanturu u kojoj ćete otkriti netaknutu prirodu, ispitati svoje granice i biti nagrađeni brojnim uspomenama. Najljepše poglede na Zadar i Liku doseći ćemo u terenskim vozilima na foto safariju. Na planinarskoj turi Paklenicom upoznat ćete skrivene ljepote i prirodne fenomene ovoga nacionalnog parka. Večernje opuštanje i druženje u planinskoj kući u srcu Paklenice pružit će Vam nezaboravne trenutke i pripremit Vas za Zrmanju, kršku rijeku koja u donjem toku mirno teče između strmih i nepristupačnih litica prema moru. Jedinstven je užitak promatrati iznimnu ljepotu stijena i glasanje ptica. Sjednite s nama u kajake i doživite je u potpunosti.

  Sažetak programa:

  1. dan: velebitski foto safari
  2. dan: pješačka tura u Paklenicu s noćenjem u planinskoj kući
  3. dan: pješačka tura prema Starigradu
  4. dan: Kayak tour Zrmanjom od Obrovca do Maslenice.