RECI DA

OPIJENI MOREM - U KRILU JEDARA I TIRKIZNOG MORA

Homepage Doživljaji
 • Itinerari
 • Dani 1 - 3
  Period
  Lokacija Biogradska Rivijera

  *Sve gore navedene informacije predstavljaju neobvezujuću verziju nacrta, pa nam se slobodno obratite glede izrade konačne ponude.

  Obilazak otoka Galešnjak (nazvan "otok ljubavi" zbog oblika srca), obilazak otoka Gnalić, u kojem se nalazi zbirka brodoloma iz 1960-ih; posjeta farmi; degustacija lokalnih otočkih delicija.

  Ukoliko odmor želite provesti aktivno, vodimo vas u pustolovinu života! Biogradsko je područje poznato po očuvanju okoliša. U našem podneblju nema teške industrije, more je čisto, a vidljivost odlična. Grebeni su obrasli koraljima i prirodna su staništa mnogih vrsta biljnog svijeta kao i riba, školjaka, rakova i spužva. Kristalna bistrina mora u kombinaciji sa šarenilom flore i faune Pašmanskog kanala jamči nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se u pretraživanju morskoga dna u potrazi za ostatcima minulog vremena – amforama i ostalim potopljenim blagom. Prema svjedočenjima mnogih posjetitelja podmorja, to je jedno od nezaboravnih životnih iskustava. Kao dodatak ronjenju, sve popularnija atrakcija je i jedrenje. Uživat ćete u čarima latinskog jedra tradicionalne gajete, okupani solju i vjetrom u kosi, pod vodstvom naših iskusnih mornara.

  Sažetak programa:

  1. dan: dolazak i obilazak Pašmana
  2. dan: jedrenje Pašmanskim kanalom starinskom tradicionalnom gajetom
  3. dan: ronjenje biogradskim podmorjem i istraživanje morskoga dna, posjeta obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu

  Pružatelj

  Škver Tours