RECI DA

NAUČITE SURFATI U NINU

Homepage Doživljaji
 • Itinerari
 • Experience Priroda i pustolovine
  Dani 7 - 10
  Period
  Lokacija Ninska Rivijera

  *Sve gore navedene informacije predstavljaju neobvezujuću verziju nacrta, pa nam se slobodno obratite glede izrade konačne ponude.

  Početni kitesurfing tečaj; individualna praksa i surfanje u punoj opremi; SUP (stand up paddle), jedrenje na dasci; rafting i kanu na rijeci Zrmanji; posjet Nacionalnom parku Kornati na izletničkom brodu.

  Uvijek ste željeli surfati, a nikada se niste usudili pokušati? Upravo je Nin idealno mjesto za početak takve avanture. Plaža Ždrijac izabrana je kao najbolje mjesto za učenje kitesurfinga u Hrvatskoj. Najidealnije je to mjesto za upoznavanje čari toga sporta, a možda otkrijete i svoj budući najdraži hobi. Uz kvalificirane instruktore i profesionalnu opremu kitesurfing se savlada na brz, zabavan i siguran način. Nakon početnog tečaja, vježbajte i surfajte sami. Okušajte se i u windsurfingu i sup surfing paddlingu (veslanje na dugim daskama za surfanje). Za sve polaznike osigurana je mogućnost dobivanja kitesurfing dozvole. Svoj boravak upotpunite na rijeci Zrmanji gdje se možete okušati u raftingu i kanuingu. Odmorite se od adrenalina i izletničkim brodom posjetite NP Kornati te istražite njegovu prirodnu ljepotu uz zabavu i ugodno društvo.

  Sažetak programa:

  1.-3. dan: početnički tečaj windsurfinga
  4. dan: rafting na Zrmanji
  5. dan: kanuing na Zrmanji
  6. dan: posjet Nacionalnom parku Kornati
  7. dan: individualni tečaj kitesurfinga

  Pružatelj