Home > O nama

O nama

Turistička zajednica Zadarske županije ima osnovnu ulogu poticanja, očuvanja, unapređivanja i promicanja svih postojećih turističkih resursa županije.

Osnovni zadatak je ujedno i suradnja i koordinacija s pravnim i fizičkim osobama u svrhu provođenja plana razvoja turizma kao i poticanje i pomaganje razvoja turizma na slabije razvijenim područjima

Važna uloga Turističke zajednice Zadarske županije jest i izrada programa i planova promocije turističkih proizvoda županije te utvrđivanje i provođenje svih poslova oko promocije županije u zemlji i inozemstvu.

Naš osnovni zadatak jest omogućiti svakom turistu kompletnu informaciju koja mu je potrebna te osigurati nezaboravan odmor unutar naše regije.

Kako bismo vam pružili najbolju i sveobuhvatnu informaciju o turističkim resursima naše regije osnovane su turističke zajednice gradova, općina i mjesta gdje ćete dobiti sve informacije koje vas interesiraju vezano na vaš boravak na našem području .

Sustav TZ Zadarske županije broji ukupno šest TZ gradova i devetnaest TZ općina i tri TZ mjesta. Prestavnici turističkih zajednica se sastaju na mjesečnim koordinacijama koje se održavaju u uredima TZ županije. Turističke zajednice, osim rada na kordinacijama, sudjeluju i na turističkim sajmovima, manifestacijama, festivalima ili na nekim drugim okupljanjima bitnim za razvoj turizma regije i njezinih mjesta. U zajedničkom djelovanju razmjenjujemo dobra iskustva i potičemo brojne zajedničke akcije na prepoznavanju i stvaranju novih turističkih proizvoda i resursa.

Stojimo vam na raspolaganju i veselimo se vašem dolasku u našu zadarsku regiju. Slobodno nam se javite jer smo otvoreni za sva Vaša pitanja i sugestije.

Ukoliko imate kakvih pitanja ili sugestija slobodno nas kontaktirajte!

Dobro došli u zadarsku regiju!